Despre Noi /

Mai jos puteti gasi informatii despre compania noastra si serviciile oferite

Despre SisCont

Siscont Prestari Servicii este o societate cu raspundere limitata, avand un capital integral romanesc. Oferim servicii in domeniul financiar-contabil, consultanta fiscala, servicii de salarizare si personal, analiza financiara. Personalul societatii este calificat in a desfasura activitatile mentionate fiind format din persoane membre CECCAR si CCF

Misiunea noastra

Mediul de afaceri in care o societate trebuie sa-si desfasoare activitatea in zilele noastre este de multe ori extrem de fluctuant, de aceea necesitatea unor servicii specializate de consultanta fiscala este definitorie. Taxele sub orice forma ar fi percepute pot ingreuna activitatea unei societati. Astfel, colaborarea cu noi poate reduce povara fiscala.

Motive pentru care sa alegeti societatea noastra

20 de ani de experienta

gama completa de servicii oferite

membrii CECCAR si CCF

tarife competitive

Fara secrete in contabilitatea serviciilor turistice

Suntem o firma nou infiintata, dar cu o experienta profesionala greu de egalat, experienta castigata de-a lungul a peste 10 ani de activitate prin lucrul direct in cadrul agentiei de turism si prin implementarea la nivel national a monografiei si practicilor contabile in domeniu. Rezultatele vorbesc de la sine si astfel ne-am gandit la formarea unei echipe cu multa putere de munca care sa vina in ajutorul celor care nu au gasit un partener in sustinerea unei activitati, care implica dedicare in "vanzarea viselor de vacanta".

Am inteles de la bun inceput ca succesul pe termen lung vine atunci cand obiectivele propuse sunt atinse prin profesionalism si implicare. Ca viziune incercam sa ne canalizam atentia catre clienti care isi doresc dezvoltarea afacerii beneficiind de avantajele generate de buna cunoastere a profesiei contabile pe acest domeniu. Companiile care vor alege sa lucreze cu echipa noastra vor vedea intr-un timp extrem de scurt diferenta de servicii oferite, siguranta aplicarii normelor de fiscalitate, suport real in dezvoltarea afacerii si stabilitate organizationala.

Echipa noastra

Constanta Lepadatu

Membra CECCAR si analist financiar.

Cornel Lepadatu

Inspector resurse umane si consultanta juridica.

Alin Nedelcu

Consultant in tehnologia informatiei si activitati conexe.